AKTIVITETER

Events, debatter og arrangementer

Kunst & Kultur i Balance arbejder løbende på at skabe initiativer og aktiviteter, der på forskellig vis bidrager til at øge repræsentationen og inklusionen samt nedbryde barrierer i kunst- og kulturbranchen. Her finder du en oversigt over Kunst & Kultur i Balances tidligere og kommende aktiviteter.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på LinkedIn, så du er sikker på, du bliver informeret, når vi tilbyder nye aktiviteter.

Netværk og fællesskab er essentielt for vores arbejde med at skabe forandringer

Det, og meget mere, kan du høre om i videoen her, hvor to deltagere fortæller lidt om deres indsigter og refleksioner fra vores workshop i Aarhus.

Video: ROSA // Workshop med In Futurum i Aarhus d. 19. sep. 2023

Program

 

Uddannelsesforløbet er for jer, som har været med på en af vores tidligere uddannelser eller workshops. Og som har lyst til at opkvalificere jeres læring fra tidligere forløb.


Hvad kan du forvente af forløbet? 

På vores tidligere uddannelser har vi dykket ned i teorier, historiske rammer og de store perspektiver for at give jer et sprog og forståelse for, hvordan ubevidste bias, underrepræsentation og misrepræsentation udfolder sig på forskellige måder i kulturlivet.


På dette forløb bygger vi videre på jeres viden ved at gå fra de teoretiske rammer til de praktiske. Vi dykker ned i processer og arbejdsgange, og giver jer relevante værktøjer og metoder til forandringsprocesserne. Det vil give jer indsigt i, hvordan man kan skrue en arbejdsproces sammen, der har øje for mangfoldighed, inklusion og forandring.


I skal arbejde sammen i to forskellige spor. På hvert spor bliver I præsenteret for en dybdegående case, som vi i fællesskab udforsker, og I får værktøjer til at relatere den til jeres egne organisationer og ståsteder. I tilmeldingsskemaet skal du altså vælge, hvilket spor du gerne vil arbejde med og kort beskrive, hvorfor du har valgt det, samt hvor du befinder dig i forhold til den. Eksempelvis hvis du oplever særlige udfordringer lige nu eller står overfor en større opgave eller forandring.


De to spor er:

Intersektionel dataindsamling 

Intern kulturforandring: processer og forankring


Ambitionen er, at I lærer, hvordan I kan justere jeres arbejdsgange, så blikket for mangfoldighed og inklusion bliver en aktiv del af jeres arbejde – uanset om du arbejder med kommunikation, projekter, frivillige eller noget helt fjerde.


Det praktiske 

Vi mødes fysisk i Aarhus og København i november – men du skal kun tilmelde dig en af dagene, da det er det samme forløb i begge byer. På den måde kan vi nemmere skabe et trygt rum sammen, hvor der er plads til at udveksle idéer, frustrationer og de små sejre. Og så er det fysiske møde også ideelt til udbygning af netværk. 

Forløbet afsluttes med en online opsamling på zoom i december, hvor vi alle mødes. 

Uddannelsesforløbet bliver faciliteret af In futurum, som flere af jer kender fra vores uddannelsesforløb i foråret 2023 og vores workshops i september. De sammensætter programmet og sparrer med jer løbende igennem dagen. 


Når vi er færdige med dagen, får I en hjemmeopgave, som I skal arbejde videre med i jeres organisationer. Dem deler I med In futurum via Miro, inden vores fælles opsamling. Når vi mødes online, snakker vi om hjemmeopgaverne med fokus på refleksioner og udfordringer. 


Forudsætninger for at deltage:  

Du kan deltage i undervisningen, hvis du har været med på et af Kunst & Kultur i Balances uddannelsesforløb i 2021, 2022 og 2023. Du kan også deltage, hvis du har været med på en af vores workshops i september 2023.


Datoer:  

Mandag den 27. november, 10-15: Aarhus Filmværksted, Filmbyen 11A, 8000 Aarhus C (inkl. frokostpause på 45 min) 

Onsdag den 29. november, 10-15: Art Music Denmark, Vesterbrogade 59, 1. sal, 1620 København V (inkl. frokostpause på 45 min)

Tirsdag den 12. december: 10-12: Online opsamling 


Tilmeld dig her


Det med småt: 

Når du tilmelder dig, får du ikke en bekræftelsesmail. Men du er tilmeldt, når du har trykket send. 

Det er gratis at deltage, men der er et no-show fee på 300 kr. 

Der er begrænset antal pladser. Skriv til os, hvis du gerne vil på venteliste. 

Vi sørger for forplejning og frokost. 


Er du i tvivl eller har du spørgsmål? Så skriv til os på info@kkib.org 

 

 

Til september tager vi på en workshopturné rundt i landet sammen med konsulentfirmaet In futurum. Vi rammer Aarhus og København.

 

Ønsker du viden om ubevidste bias, privilegier, normer og grænseoverskridende adfærd? Og har du lyst til at få konkrete værktøjer til, hvordan du kan arbejde for et kulturliv i bedre balance? Så få dig tilmeldt til en af vores workshops lige her.

 

Workshopsene giver dig nemlig både viden om, hvorfor det er så vigtigt, at vi sammen skaber et kulturliv, hvor der er plads til flere stemmer og erfaringer, og helt konkrete bud på, hvordan man som organisation og individ kan sætte inklusion og repræsentation på dagsorden og skabe reelle forandringer.

 

De to workshops tilrettelægges, så de passer til jeres niveau og erfaringer og du får god mulighed for at møde dine kulturkollegaer, der også ønsker et inkluderende og repræsentativt kulturliv.

 

Vi vil blandt andet diskutere og reflektere over disse spørgsmål:

  • Hvordan kan vi tage højde for kulturlivets særlige dynamikker og vilkår når vi arbejder med diversitet, inklusion, og grænseoverskridende adfærd?
  • Hvordan kobler vi udviklingen til faktorer som talent, kunstnerisk frihed, kunstnerisk kvalitet og publikumsforståelse?
  • Hvordan kan vi anskue normer, bias, privilegier og oversete vinkler og forstå vores rolle i forandringen?

 

De to workshops bliver faciliteret af In futurum. De skriver selv: “Vi specialiserer os i strategisk rådgivning og forandringsskabelse centreret omkring cirkulær økonomi, holistisk bæredygtighed, social retfærdighed og mangfoldighed, lighed og inklusion. Vi er et lille team af strategiske konsulenter, facilitatorer og forandringsagenter. Vi er specialiserede i at nytænke forretningsscenarier, flytte grænserne for organisationsudvikling og udfolde komplekse emner og spørgsmål”.
Læs mere om In futurum

 

Praktisk info
  • Det er gratis at deltage, men der er et no-show fee på 300 kr.
  • Vi sørger for lidt drikkevarer og snacks, men det er en god idé at have spist frokost inden.
  • I tilmeldingsskemaet spørger vi dig ind til, hvor meget viden, du har i forvejen. Det gør vi, så vi på bedst mulig måde kan tilrette workshopsene, så de passer til jer.
  • Tilmeld dig her. 

 

Aarhus
Tirsdag d. 19. september kl. 12:30-15:30
Godsbanen
Kedlen
Skovgaardsgade 3, Indgang 3A

 

København
Torsdag d. 21. september kl. 12:30-15:30
Kulturhuset Indre by
Charlotte Ammundsens Pl. 3

 

OBS! De to andre workshops, der var planlagt i september, er blevet slået sammen med de to workshops i Aarhus og København.

 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os på info@kkib.org

Arbejder du for at skabe bedre repræsentation og inklusion i kunst- og kulturlivet? Eller er du nysgerrig på, hvordan man kan skabe positive forandringer? 

Så vil vi gerne invitere dig til netværksarrangement med speed meetings onsdag 21. juni i København og onsdag 23. august i Aarhus.

Du er velkommen – uanset om du allerede er godt i gang med at skabe ændringer, eller om du blot er nysgerrig på, hvilke forandringer der sker ude i brancherne. Kom med til netværksmøde og få inspiration til, hvordan du kan arbejde med repræsentation og inklusion og mod skævvridning og ubalance.

Vidensdeling og sparring er netop nogle af de grundsten, vi i Kunst & Kultur i Balance arbejder for. Vi tror nemlig på, at vi står stærkere, når vi samler os og sammen sætter bevægelserne i gang. 

Derfor arrangerer vi to netværksmøder i København og Aarhus, der består af speed meetings, for at I kan netværke og dele erfaringer. Og så afrunder vi dagen med uformel snak, hvor gulvet er åbent.

 

Program

  • Introduktion til Kunst & Kultur i Balance og dagens program; ved projektledere, Sofie Holst Hansen og Nadia Donnerborg
  • Speed meetings; I får udleveret spørgsmål og cases, som I kan bruge som afsæt for jeres speed meetings
  • Uformel snak og spørgsmål; I får mulighed for at tale videre om de udleverede spørgsmål og cases samt stille spørgsmål til Sofie og Nadia 

Vi håber, at dagen vil give jer indsigt i, hvordan man kan begynde at arbejde med inklusion og repræsentation, og at I får udvidet jeres netværk med kollegaer fra forskellige dele af kulturlivet.

 

Hvor og hvornår: 

København, Forsamlingshuset, Onkel Dannys Plads 5, 1711 København V

Onsdag den 21. juni, 2023, kl. 13-15:30

 

Aarhus, Kammermusiksalen, Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C.

Onsdag den 23. august 2023, kl. 13-15:30

 

Tilmelding

 

*OBS: begrænset pladser til speed meetings

Vi sørger for lidt drikkevarer og snacks

Vil du være forandringsagent?

Kunst & Kultur i Balances arbejde for at nedbryde de strukturelle barrierer og skabe bredere og bedre repræsentation og inklusion ude i kunst- og kulturlivet fortsætter. Derfor udbyder vi igen online uddannelsesforløb – og som noget nyt også fysiske workshops. Vi har et forløb for dig, der ikke har været med før, men som er nysgerrig, samt et forløb for dig som ønsker opkvalificering.


Uddannelsesforløb i foråret:

Forårets uddannelsesforløb er for dig, som endnu ikke har været med på et af Kunst & Kultur i Balances uddannelsesforløb. Du vil lære om ubevidste bias, blive klogere på hvorfor diversitet og inklusion er så vigtigt, og så får du værktøjer til, hvordan man arbejder med forandringer.

Uddannelsen er online, så du kan være med, uanset hvor du befinder dig. De fem kursusgange er fordelt på følgende datoer:

Torsdag 13. april kl. 10-12
Fokus på motivation, afklaring af begreber og tilgange til at skabe forandring

Onsdag 26. april kl. 10-12
Fokus på beslutningsprocesser og inkluderende kulturer

Mandag 15. maj kl. 10-12
Refleksionsmodul; vi vender spørgsmål, erfaringer og oplevelser 

Torsdag 25. maj kl. 10-12
Fra tanke til handling – målsætninger og nye praksisser 

Onsdag d. 7. juni kl. 10-12
Erfaringsudveksling og næste skridt 

Tilmeld dig her

OBS: der er et begrænset antal pladser

Tilmeldingsfrist: 11. april kl. 12.00

 

Vi opfordrer kraftigt til, at du deltager alle fem gange, så du får mest muligt ud af forløbet. Hvis du allerede nu ved, at du ikke kan deltage alle gange, så skriv til Sofie Holst Hansen, så kan vi finde en løsning, der fungerer. 


Uddannelsesforløb i efteråret og fysiske workshops:

Flere af jer har efterspurgt en opkvalificering. Derfor er vores uddannelsesforløb i efteråret for alle jer, som allerede har været med på et forløb. Undervisningen vil som altid foregå online. Og datoerne sender vi ud, så snart de er på plads.

Som noget nyt tilbyder vi fysiske workshops rundt om i landet til september. For at kunne deltage på disse workshops, skal du have deltaget i et undervisningsforløb, så hvis du ikke har været med før, så tilmeld dig forårets forløb nu. Og du kan allerede notere dig datoerne for de fysiske workshops:

 

Aalborg: Mandag 25. september kl. 12:30-15:30
Aarhus: Tirsdag 26. september kl. 12:30-15:30
Odense: Onsdag 27. september kl. 12:30-15:30
København: Torsdag 28. september kl. 12:30-15:30


In futurum:

I år har vi indgået en aftale med In futurums strategiske konsulenter, facilitatorer og forandringsagenter. In futurum vil facilitere begge uddannelsesforløb og de fire workshops.

In futurum skriver selv: Vi specialiserer os i strategisk rådgivning og forandringsskabelse centreret omkring cirkulær økonomi, holistisk bæredygtighed, social retfærdighed og mangfoldighed, lighed og inklusion. Vi er et lille team af strategiske konsulenter, facilitatorer og forandringsagenter. Vi er specialiserede i at nytænke forretningsscenarier, flytte grænserne for organisationsudvikling og udfolde komplekse emner og spørgsmål.

 

Læs mere om In futurum.

 
 

Få opdateret din viden om diversitet og inklusion – og få opfrisket, hvordan du modarbejder dine og andres ubevidste fordomme!

Det er med stor glæde, at vi kan invitere dig til en lærerig eftermiddag i VEGA, hvor Kulturministeren kommer forbi, og Jens Rottbøll fra Living Institute giver os to inspirerende undervisningstimer med helt konkrete værktøjer til at skabe forandring. Du vil også møde repræsentanter fra kampagnerne Stregen i Sandet og Restage – og så er der selvfølgelig tid til at netværke med de andre forandringsagenter og kolleger på tværs af kunst- og kulturlivet.

 

TILMELDING

OBS: begrænset pladser som tildeles efter først-til-mølle-princip.
Det er gratis at deltage, men der vil være et no show-fee på 300 kr.

 

Arrangementet løber af stablen onsdag d. 14. september fra 13-17.

TILMELD DIG HER!

 

 

Program

Kl. 13.00
Velkomst v/ styregruppen.

 

Kl. 13.05 – 15.05
Undervisning i at arbejde med ubevidste fordomme v/ Jens Rottbøll, Living Institute.

 

Kl. 15.05-15.15
Pause

 

Kl. 15.15-15.30
To aktuelle kampagner Stregen i Sandet og Restage

 

Kl. 15.30 – 16.00
Paneldebat med Kulturministeren, Ane Halsboe-Jørgensen, Restage, Stregen i Sandet og Kunst & Kultur i Balance

 

Kl. 16.00 – 17.00
Styregruppen byder på lidt læskende:
Lær de andre forandringsagenter bedre at kende – forandring sker i fællesskab.

Det er vigtigt, vi kender hinanden.

 

Vi har et tætpakket program, så sørg for at komme 10-15 min. før start!

 

 

Kan jeg være med, selvom jeg ikke har gennemført uddannelsen?
Ja! Eftermiddagen i VEGA er både for dig, der har gennemført Kunst & Kultur i Balances uddannelsesforløb og for dig, der gerne vil være en del af bevægelsen for en mere repræsentativ og afbalanceret kunst- og kulturbranche.

 

Vi glæder os til at se dig i VEGA d. 14. september!

Forandringsparate hilsener fra styregruppen
Agnete Seerup (JazzDanmark), Catherine Lefebvre (Art Music Denmark), Henrik Friis (ROSA),

Sanne Stephansen (Roskilde Festival), Sine Tofte Hannibal (DKF) og Sofie Holst Hansen (Tempi)

Spørgsmål? Send en mail på sofie@tempi.nu

 

Strukturelle barrierer skaber ulighed og et ubalanceret kulturliv

Ubevidste fordomme og grænseoverskridende adfærd har de sidste år været store samtaleemner i kunst- og kulturlivet. Flere rapporter (bl.a. Hvorfor er der så få kvinder i musikken? og Repræsentation i den danske musikbranche) har set dagens lys og beviser tydeligt, at der er et problem i form af konkrete barrierer, men de giver også konkrete anbefalinger til, hvordan vi skaber lige muligheder for alle. Rapporterne peger begge på, at nogle af barriererne kun kan løses med  politisk handling, ellers får vi aldrig rettet op på den forskelsbehandling og direkte modstrid af vores ligestillingslov, der foregår i det danske kunst- og kulturliv. Både ift. at få adgang til kunst- og kulturlivets penge og muligheder som kunstner, men det er i lige så høj grad et problem for borgerne i Danmark, der ikke kan se sig selv i det kulturliv, vi har – og ikke mindst, at vi går glip af muligheder, når porteføljen bliver for snæver.

 

…. så hvad nytter det med armslængdeprincipper og fagudvalg, når bestemte samfundsgrupper forfordeles? 

Uddannelsesforløb med fokus på adfærds- og kulturændringer – foråret 2022

Kunst & Kultur i Balance inviterer igen kunst- og kulturbranchen til et uddannelsesforløb, som har fokus på at skabe adfærds- og kulturforandringer, og ændre strukturer og processer, for at sikre større balance. Det er en uddannelse, som gør alle deltagere til forandringsagenter og tager afsæt i inkluderende adfærdsdesign, der reducerer kognitive bias og skjulte barrierer.

Forløbet strækker sig fra den 24. marts 2022 til den 15. juni 2022.

Modulerne afholdes online via Zoom og består af følgende elementer:

  • Forløbet består at 3 moduler (obligatoriske)
  • Forberedelse: Læs Vidensmanualen + se en TEDx Talk (video)
  • Et 4. modul, hvor deltagerne kan få sparring på konkrete udfordringer.
  • Alle deltagere bliver del af en læringsgruppe
  • Alle deltagere afprøver hver især metoderne i praksis

Deltagerne får en basisuddannelse med fokus på viden og metoder, som kan bruges med det samme, til at reducerer diskrimination og sexisme, fremmer større diversitet, lighed, og inkluderende ledelse, samarbejde, kulturer og udvælgelsesprocesser. Det handler også om at kunne motivere andre til at være med til at skabe forandringer og større balance i kunst og kulturbranchen.

Modulerne vil have fokus på vores hverdagshandlinger og tankemønstre – den måde hvorpå vi hver eneste dag tager beslutninger, faciliterer møder, idé-genererer, rekrutterer, uddeler ansvar, kuraterer, vores omgangstone, og hvad vi kan gøre anderledes. Det har ikke fokus på håndtering af krænkende adfærd.

Forløbet er designet på en måde, hvor hvert modul bygger videre på det foregående, samt på de hverdags-eksperimenter vi afprøver mellem hvert modul. Derfor er det vigtigt, du afsætter tiden til at deltage i alle 3 moduler – det 4. modul er en bonus!

Modulerne foregår d. 24. marts, 25. april, 18. maj og 15. juni fra kl. 14-15:30

Uddannelsesforløbet er udviklet og afholdes i samarbejde med diversitetsekspert, antropolog og adfærdsdesigner Tinna C. Nielsen og hendes organisationer Move the Elephant for Inclusiveness og Inclusion Nudges.

Tinna C. Nielsen

Tinna er antropolog, adfærdsdesigner og iværksætter specialiseret i diversitet, ligestilling og inkluderende udvikling i organisationer og samfund. Hun har videreuddannet sig selv i psykologi, adfærdsøkonomi og “nudging” som del af sit arbejde med at skabe forandringer i adfærd, kultur, ledelse, processer og systemer.

Forløbet henvender sig til alle der arbejder i kunst- og kulturbranchen.

Du kan deltage gratis
Du kan deltage, hvis du IKKE deltog i vores 7 moduls forløb i 2021
Du kan deltage, hvis du deltog i 2021 og trænger til en genopfriskning i 2022
Du tilmelder dig her.

Tilmelding

Frist for tilmelding er d. 17. marts.

Spred budskabet!

Klik her for grafik m.m.

Kom og mød 149 andre forandrings-agenter som dig, der enten allerede har deltaget i Kunst & Kultur i Balance eller nu vil være med til at gøre en forskel sammen med andre.

Udviklingsinitiativet Kunst & Kultur i Balance startede i 2020, som reaktion på den stormende debat om magtmisbrug og sexisme i kulturbranchen. I 2021 er endnu flere sager og vidnesbyrd kommet frem. Derfor var vi over 100 organisationer og aktører, som samlede os for at lave nogle fundamentale forandringer. Vi startede med en uddannelse – nu hæver vi ambitionsniveauet, og vi har brug for dig!

Du kan være med til at skabe den nødvendige udvikling for en mere inkluderende og mangfoldig branche i balance; alle kan med praktiske greb og adfærdsdesign, som bygger på evidens, skabe positive ændringer og adfærdsforandringer i det daglige arbejde. Derfor skal vi mødes og idéudvikle sammen, og vi skal dele det, der virker på tværs af vores brancher.

Vores netværksevent d. 23. september bliver en dag med indsigter, øjenåbnere, eksempler på hvad der virker, ide-generering, erfaringsudveksling, relationer, snakke – og bobler. Det bliver sjovt, ambi- tiøst, praktisk, handlingsorienteret og entreprenant. Vi mødes for at rykke noget.

 
Program:
11:00 Introduktion til Kunst & Kultur i Balance
11:25 Det store puslespil, status og ressourcer 
11:40 Oplæg v. Tinnas C. Nielsen: Alle kan være med til at lave forandringer – og få andre med 
11:50 Gruppearbejde: Del erfaringer – det der virker / det vi har afprøvet 
12:10 Metode: Hvordan skal vi lave forandringerne? 
12:30 Frokost
13:15 Fællessang
13:30 Oplæg v. Tinnas C. Nielsen: Indsigter om psykologiske og sociale barrierer
13:50 Gruppearbejde: Gaveudveksling
14:40 Kaffepause
15:00 Oplæg v. Tinnas C. Nielsen: At være inkluderende overfor diversitet 
15:10 Metode: Flip Spørgsmål 
15:30 Metode: Spørgsmåls-brainstorm: Hvordan skal vi lykkes sammen? 
16:00 Gruppearbejde: Idé-generering 
16:15 Stille refleksion
 

Tilmeld dig eventet i dag, så du får en af de 150 pladser! Det er gratis og først til mølle-princippet.

TILMELD DIG HER

Man kan deltage med 1-2 personer per organisation. Manglende fremmøde udløser et no-show fee på 350 kr. som dækker tabte udgifter til forplejning. Rejser du fra Jylland eller Fyn tilbyder Kunst & Kultur i Balance støtte til din transport til København.

Event info:

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

D. 23. september 2021 kl. 11:00-16:30
(med mulighed for at blive længere)

Støttet af KODA Kultur og Kunst & Kultur i Balances partnerkreds

Kunst & Kultur i Balance er en del af det digitale Kulturmøde med paneldebatten ‘Et kulturliv uden magtmisbrug’:

Det seneste år er det igen blevet slået fast, at kulturbranchen er præget af magtmisbrug og sexisme. Musikere, kunstnere, forfattere og journalister er stået frem, og har delte deres oplevelser. Debatten handler ikke længere om, hvorvidt det sker, men om, at det sker, og hvad branchen kan gøre for at stoppe det.

Mere end 30 institutioner på tværs af kulturlivet stiftede i efteråret 2020 initiativet “Kunst & Kultur i Balance for at skabe langvarig forandring og gøre op med magtmisbruget. Så hvad er status? Hvad er der sket i kulturbranchen det sidste år?

Vær med, når vi samler branche- og kulturorganisationer til en inspirerende udveksling af erfaringer med konkrete løsninger.

Præsenteres i samarbejde med initiativet “Kunst og kultur i balance”.

Panel

  • Tinna C. Nielsen, adfærdsdesigner Move the Elephant for Inclusiveness

  • Bjarke Svendsen, leder af spillestedet ALICE CPH

  • Eva Frost, leder JazzDanmark

  • Kirsten Barslund, projektleder DFI’s mangfoldighedsindsats

  • Danjel Andersson, direktør Dansehallerne

Vært: Anja Bo

Se debatten i sin fulde længde her
Link til Kulturmødet 2021: https://www.kulturmoedet.dk/

Ved dette netværks-event inviteres alle med virke i kultursektoren til en workshop med afsæt i netværk, videndeling og community building. 
Workshoppen finder sted den 20. maj kl. 14-16
 
Vi har integreret workshoppen som del af Talk Town-festivals program for dels at skabe et større outreach, dels at placere vores projekt som naturlig del af den øvrige samfundsdebat om diversitet, ligestilling, inklusion og  mangfoldighed. Efter workshoppen, som afholdes via Zoom, inviterer vi til et uforpligtende fysisk netværksarrangement på Nørrebro. 
 
Link til event: https://fb.me/e/SqKkHdYZ

Projektleder Anne Dalby deltager i paneldebatten ‘Hvordan skaber vi større ligestilling og diversitet i den kreative sektor?’ i forbindelse med Villa Kulturs festival ‘Culture Kicks Back’.

Til denne paneldebat diskuterer vi, hvad vi som kulturaktører kan gøre for at skabe større mangfoldighed på landets scener, filmset og tegnestuer.

  • På hvilken måde kan enkeltstående initiativer spille en rolle for branchen som helhed?
  • Hvordan sikrer vi, at nye tiltag skaber reel forandring – og kan vi samtidig undgå sociale slagsider?
  • Og hvor ligger ansvaret for ligestilling og diversitet egentlig henne: hos politikerne, hos institutionerne eller hos kulturaktørerne selv?

Link til debat: https://www.villakultur.dk/happenings-kalender/culture-kicks-back/paneldebat-ligestilling

Kunst & Kultur i Balances første initiativ var et uddannelsesforløb, der tog afsæt i adfærds- og kulturændringer. Forløbet strakte sig fra den 16. december 2020 til den 23. marts 2021, og blev afholdt online via Zoom og bestod af:

  • 1 Kick Off-Arrangement 
  • 6 uddannelsesmoduler

Foto: Malene Henssel // Netværksevent i Musikhuset d. 23. sep. 2021